5 kg ned i februar..

Jeg vet det virker…

La oss slå én ting fast – skal du drive business må du lykkes for at det skal være kjekt å holde på, og for at du skal kunne holde på. En må også ha troen på det en driver med- og jeg har veldig god tro på min metode.

Fornøyde klienter

Min business måles i om klientene er fornøyde, om vi har klart målsettingen som ble satt, og om prosessen underveis har vært ok.  Mennesker i dag er resultatorienterte. Skal jeg være helt ærlig – så er sannsynligvis det viktigste, og kanskje eneste målbare parameter ved vektnedgang – hvor mange kilo som forsvant.

Når klienten kommer opp til meg , har de tenkt på det en stund. Prøvd å gå ned i vekt før. Ofte går de opp igjen, og de er leie, skikkelig leie. «Gi meg noe som virker og varer!» sier de.

Samarbeid

Så begynner samarbeidet, for det er et samarbeid. Vi blir enige om hva som skal spises, hvor mye som skal spises, når det skal spises, hvor mye det skal gås, eller trenes. Jeg veileder, hjelper, støtter og heier, klienten må gjøre som jeg sier…

Det virker

Det er det jeg elsker ved denne jobben. Jeg VET det virker, jeg VET det er mulig, om klienten vil nok!

Jeg pleier å si at jeg garanterer vektnedgang, om de gjør som jeg sier-

Ned 5 kilo i januar

Så vil du ned 5 kilo i februar, garanterer jeg at du greier det- om du følger planen du får:)

1990 kr for generell  kostplan, med alle måltider inkludert, og 2 oppfølginger  på veien.

book her: r-jun@online.no eller enkelt på sms 907 907 69

 

Her kan du lese om noen som gjorde som jeg sa:)

Tretten erfaringer med Ragnhild

klient , 39 år

-Det første jeg møter er sympati og forståelse for situasjonen jeg er i. Ragnhild lytter. Ikke med det døve øret, men med oppriktig interesse og innlevelse.

-Ingenting er så irriterende som puritanske trenings folk som aldri har spist en karamell. Ragnhild løfter frem normalt kosthold og mat glede. Ordet «proteinpulver» og «kosttilskudd» blir aldri nevnt. Hadde hun gjort det hadde jeg reist meg og gått.

– Ragnhild byr på seg selv, og vi ler høyt!

– Hun loggfører alle opplysninger. Fra smørtype til antall glass pepsi-max. Og her ligger mye av min egen bevisstgjøring. Når jeg må ramse opp alt jeg spiser mot hvor lite jeg beveger meg. You do the math!

 –Trening er balsam for sjelen og rakettmotor for kroppen. Begynn å tren. Gå tur, dans, hogg ved, måk snø, ha aerobic i egen stue. Gjør det du trives med. Det handler bare om å bevege seg. Og kjøp deg nye trenings klær: det fortjener du!

 –Ragnhilds plan virker. I løpet av den første måneden begynner vekten å gå ned. Kroppen reagerer med mer energi.

 –Jeg får mat gleden tilbake. Jeg gleder meg til middag. Kakestykket i bursdagsselskapet smaker godt og er fritt for en eller annen skyldfølelse.

 –Det gir en god følelse å takke høflig nei til mat du ikke vil ha. Du er sjefen!

 –Ragnhild svarer på sms lynraskt. Jeg spør om mat innhold, forteller om trening, jeg tar til og med bilde av lunsjen min – hun svarer og jubler.

 –Ragnhild heier på meg. Det gir en god følelse. Jeg kan merke det, og hun sier det. På Stord-dialekt!

 –Jeg betalte 3500,- for kostholds plan og veiledningstimer. På seks måneder gikk jeg ned 15 kg.

 –Jeg har jevnlige oppfølgingstimer. Vi snakker om erfaringer, kroppens reaksjoner, effekten av trening, tanker om vårt selvbilde. Ragnhild deler og lytter.

 –Etter seks måneder ser jeg konturene av en helt ny livsstil. Trening, sunnhet, nytelse.

 

klient, 39

-Jeg tok kontakt med Ragnhild for å få hjelp til å strukturere kostholdet i en travel hverdag. Med en hektisk jobb og aktive unger som trener daglig var det nødvendig å få på plass gode rutiner. Vi oppnådde raskt målsetningene vi satt og etter bare noen få uker har resultatene vært svært bra og kroppen fungerer nå optimalt. Den største forandringen ligger nok for min del i den bevisste tankegangen jeg nå har rundt et sunt og godt kosthold. Mitt mål har hele tiden vært at dette skal bli en varig endring og ikke et 3 ukers prosjekt.

Ragnhild sitter på den perfekte kombinasjonen av solid kunnskap og et smittende engasjement rundt dette som traff meg på en god måte. Jeg er svært fornøyd med opplegget!

 

 

Ragnhild