Året vi ikke glemmer

Året 2020

Da nærmer julen seg, og året går mot en slutt. Det har vært et spesielt år for de fleste. Jeg har kjente som har blitt permitterte, jeg har en venninne som har jobbet mye mer en vanlig- med hjemmeskole både for 26 elever og egne barn. Jeg har også en venninne som har skapt seg sin egen arbeidsplass i koronaen, med super suksess!!! Andre har kommet greit gjennom, men kjedet seg… jeg for min del ble steng ned på dagen, og kjedet meg også:)

På jobb igjen

Jeg kunne åpne døren til kontoret mitt igjen etter noen uker nedstengning. Det var lykke på jord- å gå på jobb, komme seg ut, og ikke minst hjelpe folk igjen. Jeg har hatt noen travle måneder nå, flere som har sittet på hjemmekontor med litt for kort vei til kjøleskapet, og andre som har tenkt på det lenge, det å få litt hjelp til å strukturere kostholdet sitt. Det er nemlig litt å sette seg inn i om du vil vite eksakt hvor mye mat kroppen din trenger, eller du vil vite hvor mye du kan spise om du vil ned noen kilo. Dette kan jeg hjelpe deg med.

Kostplan klar til 2021

Vil du ha en kostplan klar, laget spesielt til deg, med ditt kosthold ferdig kaloriberegnet, og med mengde regnet ut av meg, fikser jeg det før jul. Du trenger ikke engang komme på kontoret mitt om du er travel, jeg sender deg en mail med spørsmål jeg må ha svar på, så har du planen klar i posten etter noen dager.

Gavekort

Kjenner du noen som kunne tenkt seg en ny og fresh start på 2021? kanskje har du en ungdom som hadde trengt litt hjelp? eller du skulle tatt med deg partneren din på et felles opplegg? jeg lager gavekort på det du ønsker deg, pakker det inn og sender det i posten til deg

Gleder meg til å hjelpe dere i 2021 som jo må blir et fantastisk år!!!!!

r-jun@online.no, telefon 90790769 eller her på Facebook

Ragnhild