Bli med på en challenge?

En liten innsats før ferien

I dag er det 6 uker til 1 juli. Jeg tenkte å lage en Challenge som går over 5 uker, fra  mandag 27/6 til 1/7. Vil du bli med , får du en 7 dagers kostplan, med oversikt over hva du skal spise til en hver tid. Helt vanlig mat, som jeg alltid bruker. Det vil i tillegg være personlig oppfølging og  et opplegg på å være fysisk aktiv, her velger du selv hvor mye du vil være med på.

5 uker med redusert kaloriinntak

Du vil etter 5 uker med redusert kaloriinntak merke det godt  på kroppen. Det vil naturligvis ikke være plass noe særlig med godsaker og sukker, men masse sunn og god mat, grønnsaker og frukt.

Du vil føle deg lettere på flere måter, både fordi du taper vekt, og fordi et  kosthold fritt for  masse raske karbohydrater og godterier gjør noe med kroppen.  Tilbakemeldingen jeg hører fra flest klienter er  » jeg føler meg lettere, mindre oppblåst og mer våken» denne  forandringen kommer allerede ofte etter en uke!

Fysisk aktivitet

Det vil det bli 3 felles turer i raskt tempo, men ikke raskere enn at alle henger med:) og jeg vil også  anbefale dere å ta egne turer i de 5 ukene. Det er flere grunner til det. Det er opplest og vedtatt at om en vil ned noen kilo, er maten viktigst å gjøre noe med. Det er lettere og spise 1000 mindre kalorier  til dagen, enn for en mosjonist og forbrenne det samme ved trening.  Men en kombinasjon er klart best. Følelsen etter en trening eller en rask tur er så bra- både for kropp og skjel.

Bli med?

Frister det med en liten innsats før ferien, som jeg lover vil gjøre deg godt, melder du deg på her:  r-jun@online.no eller Facebook

Du må gjerne ta kontakt om du skulle lure på noe vedrørende opplegget:

r-jun@online.no eller på tlf 907907 69

Pris pr deltager for 5 uker med 3 personlige oppfølginger, 3 felles turer  og kostplan 2990 kr