Bli med på tur?

Kom igjen- bli med!!!.

Har du lyst å bli med på noe gøy? jeg starter opp igjen med tur gruppa mi, der vi går to raske turer i uken i 4 uker, du får personlig tilpasset kostplan, og får  gått ned noen kilo om det er målet, eller du får startet høsten med sunn og god mat, fysisk aktivitet og god samvittighet:)

Tungt å komme i gang?

Jeg vet det er litt tungt og komme i gang igjen etter sommeren, og her får du mulighet til å bare hoppe idet. Det er så viktig å få rutiner på plass igjen, etter sommeren da jeg vet de fleste unner seg det meste de har lyst på i ferien. Nå er det på tide ha sunne ukedager, og kose seg i helgen- det er mitt motto.

Tur

Tenker du at det hadde vært kjekt å gå med noen,  da kan du bli med meg- du får også personlig tilpasset kostplan. Enkel og følge, og blir tilpasset ditt ønske, om det er å gå ned noen kilo, eller bare spise sunt.

Kontakt meg om du lurer på noe, eller vil komme på gratis konsultasjon for å høre mer,  om opplegg og pris.

ps forbeholdt at det blir minimum 3 som melder seg på:)

r-jun@online.no  eller 907 907 69

Ragnhld

sTur