Bli med på tur?

Kom igjen- opp av sofaen med deg!!

Jeg vet det er mange som har tenkt på dette lenge, å komme i gang. Etter jul er perfekt timing, mette og leie av fet mat og kaker. Bare spise litt sunnere, bevege seg litt mer. Vente til helg med snop og søtsaker.  Ikke kommet i gang? Da rekker   du hvertfall  noen sunne uker før påsken kommer om du vil.  Det er nok mange som har begynt med alle disse lovnadene til seg selv også- jeg ser det. Det er fullt på trening- og det må jeg si kun fordi jeg har lyst: på Haugesund aerobicsenter er  det fantastisk å trene, masse forskjellig timer, der du kan trene etter ditt nivå.  Du blir møtt med store smil fra de ansatte.  Jeg føler de blir oppriktig glade for å se meg på trening- og de hadde blitt like glade for å se deg.

Tur

Tenker du at en tur i uken hadde holdt til å begynne med, for å komme i gang liksom? da kan du bli med meg- jeg starter opp med en enkel kostplan for å komme i gang med å spise sunt. Enkel og følge, og du kan om du vil- gå ned noen kilo i samme slengen. Valgfri oppfølging. Felles tur blir det også- vi går fort gjennom Norheimsskogen kl. 18 hver tirsdag i 8 uker. Da er du i gang. ( ikke i påsken)

kontakt meg om du lurer på noe, eller vil komme på gratis konsultasjon for å høre mer,  om opplegg og pris.

r-jun@online.no  eller 907 907 69

Ragnhld

sTur