Bli med?

Lyst å være med å prøve noe nytt?

Hei juni! Nå er det bare en deilig pinsehelg før juni er her. Jeg gleder meg vilt til sommeren, selv om den blir annerledes i år. Det blir en hjemmesommer – fint det også, om bare været er med oss… Det er jo det store spørsmålet her på Vestlandet. I sommer må vi være kreative, finne på nye ting, gå tur, lage en liten grønnsakhage, grille osv.

Apropos grilling… Jeg har masse forslag til sunne, deilige ting du kan slenge på grillen. For når vi griller er det lett å gå på en kalorismell. Bare en liten ventepølse kan velte lasset for deg faktisk, om du skal tenke på kalorier da.

Online kostplan

Jeg skal teste ut en online kostplan! Du får en ferdig tilpasset kostplan, med vanlig mat som de fleste liker. Helt vanlige middager – samt deilige grilltips.

Utregnet

Kostplanen kommer selvsagt med ditt personlige kaloriregnestykke, slik  at du vet nøyaktig hvor mye du skal spise for å gå ned 3- 4 kilo i juni. Eller for at du ikke skal legge på deg i sommer.

Oppfølging

Det blir 4 oppfølginger med meg på telefon – der jeg følger deg opp, heier og kommer med gode råd til hvordan du skal nå målet ditt – uansett hva det måtte være.

 

Lyst å bli med?

Meld deg på her: r-jun@online.no eller 907 907 69

2500 kr