Blir du med?

2019 har startet

Der var julen over, og det nye året er akkurat begynt. Er du klar for en endring? Har du lyst å bli litt lettere?  Kanskje har du lyst til å komme deg ut og gå ? Eller kanskje har du bare  lyst til  å spise litt sunnere?  Jeg kan hjelpe deg med alt:)

 

Bli med!

Gjør noe bra for deg selv.   Jeg  utfordrer deg- ta tak i det du har tenkt på, gjør noe med det. Ikke la det ligge å gnage bakerst i hodet, og plage deg, gi deg dårlig samvittighet. Disse tankene kan jeg  litt om etter hvert. Dette gjelder ikke bare mitt fagfelt, det gjelder alt du ikke tar tak i, som du burde gjort. La 2019 bli året du  gjør noe med det.

Kosthold

Jeg vet at en av disse tankene er å gjøre noe med kostholdet, bli litt sunnere, slutte med noen uvaner. Det finnes mange grunner til å ønske seg litt ned i vekt, både helsemessig, eller bare det å føle seg vel. Alle er velkommen hos meg. Mange føler de burde trent også, hvert fall komt seg ut på tur.  Det som er helt sikkert, er  at vil du ned noen kilo, MÅ du gjøre noe med kosten. Du må finne ut av hva kroppen din forbrenner, og hva du putter i den. Dette er et enkelt regnestykke jeg har skrevet om før. Du kommer dessverre ikke unna det..

Kostplan

Kommer du til meg, får du en skreddersydd ferdig kostplan med 5 timer oppfølging, da er det bare å «gjøre som jeg sier» så garantere jeg at du går ned i vekt (3250 kr)

Tur

Jeg starter også opp en turgruppe nå  i januar- da blir det kostplan, oppfølging og tur- rene kinderegget spør du meg:)  (3990kr)

Vil du bare bli med på en fast tur i uken, går det også bra.

Meld deg på her: r-jun@ online.no, Facebook eller på 907 907 69

 

Ragnhild