Endelig på jobb igjen..

Endelig

Endelig på jobb igjen, og endelig vår hadde jeg tenkt å skrive… men i dag har det altså både snødd og haglet. Ikke akkurat det jeg drømmer om nå… ja for det er lov å drømme? drømme seg til Spania, drømme seg til gode klemmer av viktige og gode venninner- ikke minst hilse på alle de fine klientene mine. Da mener jeg håndhilse. Det ligger liksom i oss, å gi et fast godt håndtrykk til nye klienter, eller  bekjentskaper vi får. Men vi finner nok ut av dette også, hvordan hilse, hvordan lære seg og passe på- og ta hensyn til at folk ikke blir smittet, for det er nok ikke over enda. Ikke på en stund..

På jobb igjen

Jeg ble stengt ned på dagen. Pålagt å ikke jobbe. Det var for meg som så mange andre- dårlig timing! jeg hadde akkurat signert på flere spennende samarbeider, og skulle ha både matkurs og foredrag. Alt ble satt på vent, men nå er jeg i gang igjen og det er såååå kjekt!!!!

Samarbeidspartnere

Haugesund Medisinske senter er en av mine samarbeidspartnere, der har jeg kontortid en dag i uken. Jeg samarbeider også med Haugaland Medisinske senter som holder til i Sysco bygget i  Karmsund. Bruker du disse helsehusene, kan du bestille time hos meg der.  Jeg er ellers på mitt eget kontor på Oasen Storsenter, om det passer best.

Et annet spennende samarbeid er med Klinikk Hausken. De har spesialisert seg innen IVF og gynekologi. Det er noen som  trenger hjelp til å komme litt ned i vekt før de starter på behandling, og det gleder jeg meg til å hjelpe de med, både her i Haugesund, Stavanger, Bergen og Oslo.

Trenger du litt hjelp?

Jeg har laget kostplaner til mange klienter de siste ukene. Det er mange som trenger litt hjelp til å sette sammen et fornuftig, sunt, og balansert kosthold. Kanskje bare fordi de føler de ikke spiser helt rett, at det blir for mye kos, eller at kiloene har sneket seg på. Da er det viktig å ta grep! Er du litt tyngre for hver gang du veier deg, da vil det ikke snu av seg selv, da må det en endring til.

Det er jeg god på:)

Så trenger du hjelp til å få orden på kosten, gå ned noen kilo, eller noen annet kost relatert, så ta kontakt.

Jeg lover deg – du vil ikke angre

 

r-jun@online.no eller 907 907 69

Ragnhild