Endelig!!!

https://app.bannerflow.com/p/ePLKWf 

Dette samarbeidet vil du ikke gå glipp av:)

Haugesund Aerobicsenter og jeg vil hjelpe deg å komme i form!! Kanskje har du tenkt på det en stund, at nå er det på tide, men ikke visst helt hvor du skal begynne. Skal du begynne å trene ?eller kanskje spise litt sunnere? eller begge deler?

Mat eller trening ?

Forskning viser at trening med fokus på kosthold gir best effekt.  Ned i vekt kan en selvfølgelig komme uten å trene, da det handler om energi inn og ut…altså hvor mye du spiser i forhold til hvor mye energi du forbrenner. Men begge deler er altså det beste. Nå kan du få hjelp av oss til å komme i gang. Vi trener deg og du får kostplan tilpasset akkurat deg og dine behov.  Et kurs over 10 uker som kicker deg i gang:)

Ja takk begge deler

Skal  en først ta grep er dette kurset for deg. Det skjer nemlig noe når enn både tenker kost og trening. Etter en deilig trenigs økt har du verdens beste følelse, og lysten på å spise sunt er større enn om du har ligget på sofaen hele kvelden:)

En anne viktig ting er at når en begynner å innta færre kalorier enn kroppen er vandt med, da senkes forbrenningen. Kommer du deg i sving med trening også, øker du forbrenningen.

Trykker du deg inn på linken over, ser du at vi inviterer til info møte 1 okt klokken 17:30 på Amanda Hotell, eller spør meg her eller på 907 907 69 akkurat når du vil

 

Ses eller høres

Ragnhild