Er du klar for 2020?

Ta grep nå

Om du er en av de som setter vanskelige ting på vent? tenker at de forsvinner kanskje om en ikke tenker på det… da forstår jeg deg veldig godt- det er fristende  for mange i en hektisk hverdag.  Dette maset om helse og vekt kan også virke mot sin hensikt, det kan rett og slett bli for mye mas.

Jeg prøver  faktisk å snakke  lite om alt som kan ramme oss om vi ikke passer på oss selv. Jeg er mest opptatt av at du kan unngå en del av det- helt selv. Om du har lyst selvsagt.

Har du 30 min?

Har du 30 min før jul, rettere sagt før fredag 13 des? da kan vi ta en samtale på tlf på en liten halv time, og jeg har alt jeg trenger for å lage en kostplan til deg ( du kan selvsagt også komme på kontoret mitt)  Poenget er at med  den garanterer jeg vektnedgang- om du følger planen da 🙂

Kostplanen vil da komme i posten til deg, med beskjed om at den ikke trenger å åpnes før 1 januar. Da er du i gang enten du vil eller ikke første dag i det nye året. Det vil gi deg som vet du bør gjøre noe, en god følelse gjennom julen- det lover jeg deg.

Kalorinedgang

Jeg bruker som jeg har skrevet om før helt vanlig mat, du skal altså spise tilnærmet normalt, men noe mindre. Forskning støtter at dette er beste måten å gå ned i vekt på, og ikke minst holde på vekten etterpå.

Ta kontakt om du vil være klar på 2020 aller første dag!!!

r-jun@online.no

907 907 69 eller på Facebook

Ragnhild