Et aldri så lite tips oppi alt…

Et aldri så lite tips oppi alt..og mulighet for kostplan på nett

Nå er det mye som er viktigere enn å gå ned i vekt, det er jeg fullstendig klar over. Nå må vi alle bidra til at dette viruset ikke får spredd seg unødvendig.

Følg myndighetenes råd.

Jeg vil like vel komme med noen tips som kan hjelpe deg som allerede er  godt gang med å gjøre noe med kosten, eller er  godt i gang med å gå ned noen kilo av den ene eller andre grunnen. Rådene gjelder også deg som trenger å bevare roen i denne skumle tiden.

Ikke la deg lure av at du er hjemme…

Nå er hverdagen til veldig mange endret de neste ukene. Enten du er  hjemme med barn, har hjemmekontor eller rett og slett er permitert. Nå er det viktig å holde tungen rett i munnen på mange plan, også når det gjelder maten. Jeg har så mange klienter som er  så godt i gang med en endring, enten det er å spise sunnere, eller å gå ned noen kilo pga at en må eller bare har lyst.  Jeg vil ikke at disse ukene med unntakstilstand skal ødelegge for deg…

Følg planen

Jeg vet at ferier og fri gjør det lettere å luske i skuffer og skap etter noe godt hjemme. Har du fått en plan hos meg som du følger, så følg den nå også. Har du barn hjemme, hjemme-skole eller hjemmekontor- da trenger du sunn og næringsrik mat for å fungere optimalt. Det kan være rimelig krevende med unger hjemme som kjeder seg, samtidig som du faktisk også kanskje skal jobbe… så kort lunte og lavt blodsukker trenger du ikke nå…:)

Rutiner

Det er lurt å følge de vanlige rutinene på måltider. Spis froksost, lunsj, middag og kvelds. Når helgen kommer så kan vi kose oss litt mer som vanlig. Om ungene maser, går det an å skjære opp frukt og lage grove vafler til kvelds, eller friste med at dere skal bake boller til helgen. Ikke tenk at dere kose dere- og at kos er synonymt med sjokolade og chips hver kveld..

Kostplan på nett

Jeg tar gjerne konsultasjon over telefon, det er ikke noe problem, så får du kostplan på mail om du vil bruke denne tiden til noe du kanskje har tenkt på en stund:) ta kontakt, jeg har flere varianter i flere prisklasser.

r-jun@online.no eller 907 907 69

Ragnhild