For en sommer!!!

For en sommer!!!!

Da var ferien over for min del, og for en ferie!!! Fineste sommeren på 70 år. Tenk at den endelig kom.
Jeg har feriert hjemme og i NY.  I NY var det varmt, for varmt. Og ikke bare for varmt, men maten…. Det var nydelig å komme hjem til knekkebrød og sunne middager for å si det sånn.
Og her er jeg nok ikke alene. Godt å komme hjem etter 14 dager med all-inclusive, i Spania. Etter å ha spist langs veien på biltur, eller for mye pølser og sjokolade på telttur.
Det blir alltid litt annerledes mat på ferie, og det er helt ok. Ferie er ferie. Men jammen meg godt å komme hjem, sier nå jeg.

Nye kurs

Jeg starter opp på mandag, med flere kurs. Du kan alltid velge å komme alene på mine kurs, eller du kan ta med deg en god venn/venninne eller partner. Du kan også komme med ungdommen din, om det skulle være nødvendig (Fakta: 26% av 17 åringene i Norge er overvektige). Å lære ungdommen gode kostvaner før de forlater redet, er vel noe av det viktigste vi foreldre kan bidra med. Utviklingen i Norge og verden for øvrig er ikke bra i forhold til overvekt. Vi blir tyngre og tyngre, og akk nå er ca. 60% av befolkningen i Norge overvektige, …så å kunne litt om kosthold er livsviktig….

Ikke fortvil

Ikke fortvil om sommeren «gled litt ut». Jeg har nå gjennomført kurs og konsultasjoner for mer enn 200 stk., hvor mer enn 90% har oppnådd sine målsetninger.
Ikke utsett til september det du kan gjøre i august!!:-)

Høstens kurstilbud

Høstens kurstilbud (første mann/kvinne til mølla):
– ned minst 10 kg på 10 uker: 3200 kr
– ned minst 10 kg på 10 uker inklusiv 10 aktivitetsøkter: 4900 kr
– ned 5 «kjappe» kilo på 1 mnd. (litt barskt, men veldig effektivt): 1800 kr
– ned så mange kilo som du måtte ønske, over så lang tid som du trenger. Pris etter avtale.

Alle kursene har personlig kostplan, og oppfølging.
Ta kontakt for mer info:   r-jun@online.no,  Face book, eller mob 90790769…

Ragnhild