God jul til alle mine fantastiske klienter

2019

2019 har vært et fint år, det må jeg si. Masse nye flinke, spente, småredde, entusiastiske og engasjerte klienter. Alle har de sin grunn for å komme og få hjelp til dette vanskelige temaet som vi alle er opptatt av – på en eller annen måte. Enten at en strever med mat og vekt selv, eller at en i familien gjør det. Partner eller barn.

Flest damer

Eksakt hvorfor det er flertall av damer som kommer til meg, vet jeg ikke. Passer vi bedre på helsen vår? Er vi mer forfengelige enn menn eller er det mest kvinner med overvekt? Til sistnevnte er forskningen absolutt. Faktisk er flere menn enn kvinner som er overvektig i Norge dag….så det ligger en forsiktig oppfordring her.

Det er ingen tvil om at også dette ansvaret hviler på oss damer:-) Altså å få din bedre halvdel til å ta tak i sine utfordringer med vekten. Jeg vil anta at 80 % av mennene som går til meg er «oppfordret» av sin partner. Og det tenker jeg er helt ok! Det er mye verre med alle de kvinnene som ikke tør å dytte litt i ektemannen sin. Husk dette handler jo ikke bare om forfengelighet og utseende. Fedme er årsak til så vidt mange helseplager, at det må tas på høyeste alvor.

Hvordan komme i gang?

Jeg skulle ønske alle viste hvor lite ubehagelig denne prosessen er. Du skal ikke utlevere så mye mer til meg enn hva du liker å spise. Jeg er ikke opptatt av hvordan kiloene kom på. Kun finne den smarteste og mest behagelige veien til en sunnere og lettere kropp.
Blanke ark og nye mål er altså det viktigste!!:-)

Jul

Nå er det snart jul,  og de aller fleste er klare for noen dager med deilig mat og kos med familien. Jeg er i Spania, med pinnekjøtt i kjøleskapet for det blir ikke jul uten.

Nytt år og nye muligheter

Jeg er i gang 6 januar og da håper jeg på fulle lister med menn og kvinner som vil starte 2020 med en sunn og aktiv hverdag.

Husk at alle rekker ikke alt. Det snakkes om trening. Lage sunne middager hver dag osv.

Ikke la deg stresse av dette. Å gjøre litt, er så utrolig mye bedre enn å ikke gjøre noe!
Det å starte 2020 med å faktisk  vite hvor mye du skal spise, for å ikke legge på deg, eller for å gå ned noen kilo i år, er en fantastisk start jeg synes du burde unne deg:)

Book nå på r-jun@online.no eller på 90790769

God jul
Ragnhild