Gratis konsultasjon!

På tide å komme i gang!

Endelig er vi en  mnd nærmere våren!!! Grunn til å feire litt det! Litt lysere, litt lettere å stå opp, og litt lettere til sinns. Mulig jeg bare snakker for meg selv nå, men med alderen så har mørketiden sakte men sikkert begynt å gå litt inn på meg. Jeg liker det ikke, det er mørkt når du står opp, og  mørkt når du kommer hjem fra jobb. Jeg vil ha lys, sol, vår og helst sommer med en gang!

Du har tid

Av erfaring vet jeg jo at det kan bli mars før vi får vår, så da vil jeg pushe deg til å bruke denne mørke kjedelige årstiden til å komme deg der du vil være til våren. Er det å spise litt sunnere, kun spise godterier i helgen, eller å trene litt? Det er opp til deg, men du kommer til å bli så fornøyd om du får gjort noe – det vet jeg.

Gratis konsultasjon

For å hjelpe deg litt på vei, tar jeg en ny runde med gratis konsultasjon hos meg. Det betyr at du kommer på en time, og vi ser om det jeg kan tilby er noe for deg. Går du for en kostplan, bet du for den, tenker du at dette ikke er noe for deg- ja da bet du heller  ikke.

Book time på r-jun@online.no, sms 90790769 eller på Facebook

 

Ragnhild