Høst og gratis konsultasjon!

På tide å komme i gang!

Da er høsten her! Den kommer alltid litt brått på synes jeg, eller er det bare meg? Nå  er det viktig å tenke på alle de koselige tingene høsten har med seg. Tenne lys om kvelden , krype under pleddet og se film med god samvittighet. Tiden fremover nå, er også ypperlig til å ta noen grep. Vi har kost oss i sommer, det er ikke veldig lenge til jul:) så om du vil gjøre noe med vekten eller bare spise litt sunnere, er det supert å starte nå.

Gratis konsultasjon

Jeg vil gjerne hjelpe deg litt på vei, så nå får du gratis konsultasjons time hos meg. Det betyr at du kommer til meg og vi ser om vi sammen kan finne et opplegg som passer for akkurat deg.  Går du for en kostplan betaler du for den, synes du ikke dette er noe for deg, da betaler du heller ikke for timen:)

Vanlig mat

Jeg bruker kun vanlig mat, så kostplanen er enkel og følge. Du skal verken veie eller telle, det har jeg gjort for deg.

Spennende?

Book time på r-jun@online.no, sms 90790769 eller på Facebook

Ragnhild