Hvorfor ikke bare hoppe i det?

Hvorfor ikke bare hoppe i det?

Vil du ned i vekt?
Er du lei av å prøve selv, for så å sprekke?
Vil du ha god samvittighet når du koser deg?

Erkjennelsen

Nesten alle klientene som kommer til meg sier de har tenkt på det lenge.  De har prøvd å gå ned i vekt mange ganger selv, og hatt masse dårlig samvittighet. De har sett at noe må gjøres, at de må ta tak- NÅ

Venter bare litt til

Det er typisk oss, vente litt, utsette ting som vi ikke akkurat gleder oss til. Men det er jo så deilig når en har fått tatt tak, og kommet i gang.  Samme hva det er vi har utsatt.

Motivasjon

Men det er faktisk noe positivt med å vente litt også, bli skikkelig motivert først. Det er nemlig en av suksessfaktorene for klare å gå ned i vekt, eller greie å gjennomføre et mål vi har satt oss. Være motivert, bestemt, og denne gangen si til seg selv at nå greier jeg det. Noe annet er ikke et alternativ.

Oppfordring

Dette er en oppfordring fra meg; har du tenkt på å komme i gang, få tatt av de ekstra kiloen du lagt på deg, eller komme i gang med sunne og gode måltider?Gjør det i dag!! Jeg har et supert opplegg med helt vanlig mat, og plass til litt kos i helgene, som passer for alle.
Sjekk under fanen, «kurs og tilbud» på bloggen. Der finner du garantert noe som passer for deg. Om ikke, ta kontakt og vi skreddersyr et opplegg for deg.

Ta kontakt på r-jun@online.no, tlf. 907 907 69 eller Face book
Ragnhild