Julegave tips

Snart jul

Denne jula kom fort!! Jeg for min del håper jo våren kommer like fort, er jo ikke spesielt glad i jul.. men skal ikke plage dere med det:) jula kommer, nissene er over alt og  stresset smyger seg inn på folk. Det er ikke til å komme fra , heller ikke i år.

Julegaver

Gaver er en del av julen. Forventinger hos unger synes jeg er supert,og jeg liker godt å gi gaver. Problemet er at vi voksne har jo det vi trenger og vel så det.  Så jeg vil foreslå en litt annerledes gave i år:
Hva med å ønske seg en sunn start på det nye året ? eller gi en du er glad i muligheten til starte 2020 med sunn mat? gjerne sammen med deg. Jeg skal ikke mase om hvor bra det er for deg som er litt for tung eller usunn å bare forbedre deg litt.. det vet jeg du vet..

Ungdommer

Har du ungdommer i hus som kunne tenke og å lære litt mer om hva og hvor mye de bør spise? jeg vet at disse samtalen ofte kan være litt vanskelige og ta, men jeg har tatt mange, og opplever at ungdommene lurer på mye!

Partner

Kanskje føler du at partneren din hadde trengt litt hjelp i å rydde opp i kaoset rundt hva bør en spise og hvor mye? eller rett og slett en gave til deg fra deg-

Året 2020

La det nye året bli det året du tar litt grep om du har tenkt på det en stund. Det er lettere og gjennomføre med litt hjelp, det vet jeg.

Kontakt

Ta kontakt så finner jeg akk du trenger, lager gavekort, pakker det inn og sender det til deg:)

r-jun@online.no eller på Facebook/ tlf. 907 907 69
God førjulstid

Ragnhild