Lyst til å bli med på noe gøy?

NB! kurset som starter opp uke 2, 2018 er nå fullbooket, nytt kurs tidlig i mars om du vil sikre deg plass.

Hei, lyst til å være med på noe gøy?

Nå er det snart jul, og mye og glede seg til for mange. God mat,  julepynt, julegaver, litt fri og kos med familien. Dette er en tid på året jeg vet mange liker. Men, jeg for min del har allerede begynt å se mot lysere tider… og tro det eller ei, men snart snur sola !!! torsdag 21/12 er det vintersolverv, og vi sier at sola snur, men egentlig betyr det at den står helt stille akk denne dagen, så blir dagene  sakte men sikker lysere. Jeg har tenkt å feire det-  at det går mot vår.

Jeg vet ikke – men er dette noe som kommer med alderen? Jeg kan ikke huske å ha tenkt så mye over det før, men nå- nå vil jeg at denne mørke årstiden der alt er svart, dødt og trist skal gå over fortest mulig. Jeg vil ha lys, vår, blomster, grønne busker og trær- helst med en gang.

Tidenes julegave til deg selv

Så nå har jeg tenkt på en ting-  jeg må finne på noe for at denne tiden skal gå fort- bruke disse kjedelige månedene på noe konstruktivt og positivt. Også for andre enn meg selv.  Og det er her jeg tenker på dere- er det noen som vil bli med på en sunn, sporty, forfriskende jan, februar og litt ut i mars? Jeg tilbyr en pakke med kostplan laget spesielt til deg, og en fast felles trening /tur i uken i 10 uker, samt 5 individuelle oppfølginger.  Da treffes vi hver uke i 10 uker, går fort, springer litt om noen ønsker det, pepper hverandre opp til å greie målet de forskjellige har satt seg. Det er noe med å trene sammen om et felles mål, det er oppmuntrende og gøy- og jeg garanterer dere ned 10 kg på de 10 ukene – Om dere gjør som jeg sier.

Kom deg i form

Nytt år og ny start. Dette er en super måte og begynne  det nye året på, komme seg i form til våren. Jeg håper du synes dette hørtes kjekt ut, og vil du bli med så ta kontakt og jeg vil fortelle litt mer om opplegg og påmelding. Oppstart blir uke  2- prisen er 3900 kr,  jeg kan kontaktes her på facebook, r-jun@online.no eller sms/tlf  90790769

Ragnhild