Kom i gang!

Kom i gang!

August er kommet, og vi er på god vei tilbake til normalen, de fleste av oss. Og det etter tidenes sommer!!
Denne sommeren kommer jeg til å leve lenge på. Vi måtte avlyse Spania turen, på grunn av for fint vær – på Vestlandet!! Det har ikke skjedd før, for å si det sånn.

Hverdag

Jeg er på jobb, og klientene mine begynner så smått å hente seg inn igjen. Jeg har hatt mange innom disse to ukene, og de fleste har greid å holde stabil vekt gjennom sommeren. Det er veldig tilfredsstillende, både for dem og meg.

Nå er det bare å omfavne hverdagen igjen med hensyn til mat, jobb og skole. De som leser bloggen min vet at jeg elsker hverdager!!!! Alt er mye enklere da, når det gjelder ernæring. Den viktige frokosten før jobb (eller skole), lunsj på samme tidspunkt hver dag, for så å komme hjem til  en velsmakende middag – som også er ett måltid som fungerer som et samlingspunkt for familien. Kanskje prioriterer vi også litt trening.

I hverdagen vet vi hva som kommer, og kan i større grad planlegge hva og når vi skal spise. Ferien er herlig, men jeg holder en knapp på hverdagen.

Forskjellig behov

Jeg vet likevel at vi er forskjellige, og har ulike behov, ønsker og mål -for høsten som kommer.
Jeg har lyst at alle som vil skal greie å gå ned i vekt, på en sunn og god måte. Og dette er absolutt overkommelig. Med det mener jeg at en skal spise 4 måltider, ikke gå sulten. Ha mulighet til å være med på ting som skjer uten at alle opplever at en er «på slank» Samtidig må  en dessverre også innse at en ikke kan spise alt en vil, til enhver tid. Det går ikke for noen av oss. Og her har jeg masse gode råd og tips til deg.

Kurs og tilbud

Jeg har derfor laget flere kurs. Altså flere muligheter du kan velge for å gå ned i vekt, eller bare lære deg å spise sunt i hverdagen.

Merk at jeg har individuelle kurs, gruppekurs mm.

Du velger!

Du kan også velge når du vil starte. Løpende påmelding.

Jeg har laget en «kurs og tilbud – fane» som du finner i menyen til høyre.

Ses snart!

Ragnhild