Nytt år og gratis konsultasjon!

Nå er våren her snart

Jeg synes alltid januar og februar er så kjedelige!! trist ute, mørkt, kaldt og ofte surt. I år har vi hatt fint vær, men jeg gleder meg uansett vilt til vår!!!     Vil bare minne dere på at det er fortsatt tid til å gjøre en liten endring til denne våren jeg tror alle gleder seg til… jeg er klar om noen trenger  hjelp til å endre vaner, spise litt sunnere eller ta av noen kilo. Det er en enorm tilfredstillelse i å greie å ta i et tak- nesten uansett hva det måtte være.

Sunt og lett, men mett

Det å føle på at en har lyst til  å spise sunt og lett, men like fullt bli mett, det er deilig. Du vil ganske kjapt kjenne energien komme, om du endrer fra et litt «rufsete kosthold»  med for mye sukker, til et med litt sunnere innhold.

Plan og oppskrifter

Hos meg vil du få  en kostholdsplan som passer akkurat deg, og ditt mål/behov. Enkle sunne oppskrifter får du også med.

Gratis konsultasjon

Jeg fortsetter suksessen der det er gratis og komme på konsultasjon, altså vi tar en time og ser om jeg har noe som kan passe deg. Da får du spurt om alt du lurer på, og vi kan sammen se på et opplegg.

Finner vi noe som passer for deg, da betaler du for det. Er ikke dette noe for deg- da betaler du ikke.

Book nå på r-jun@online.no eller på messenger/ 907 907 69

Legger ved en deilig gulrot suppe med røde linser ( Trines matblogg.no)

1 rød løk
3-4  fedd hvitløk
1/2 rød chili
2 ss revet ingefær
600 g gultøtter
1 ss spisskummen
200 g røde linser
1-1,2 l kylling eller annen kraft
salt, pepper og litt lime

Surr løk i litt olje, tilsett chili, ingefær og spisskummin. Ha i grønnsakene , hell over kraft og kok til alt er mørt, kjør suppen med stavmikser. Smak til med salt og pepper, ha eventuelt litt rømme på toppen.

lykke til