På an igjen!

På an igjen!

Nå trodde (håpte) jeg våren var på vei, med sol varme og at Covid-19 snart bare var noe vi så tilbake på.

Det ser imidlertid ut til at vi må gjennom en runde til med hjemmekontor, stengte treningssentre og denne gang et Haugesund i lockdown…

Jeg har hatt mange klienter de siste månedene som har lagt på seg på hjemmekontor. Veien til skap og kjøleskap har rett og slett vært for kort. Jeg vet av erfaring at det å ha en jobb å gå til, gjør dette med mat og måltider enklere for de fleste. Da blir matpakke og en liten halvtimes pause det du får. Hjemme kan du alltids finne deg noe digg – både før og etter lunsj.

Trenger du litt hjelp til å strukturere hverdagen og måltidene, tar jeg praten via telefon om du vil. En 20 minutters samtale med meg, så har jeg det jeg trenger for å lage en personlig kostplan til deg. Den vil inneholde forslag til de kaloriene din kropp trenger, enten du skal holde vekten, ønsker å gå ned noen kilo eller rett og slett har lyst å spise optimalt i forhold til din kropp og få i deg det du trenger av energi gjennom dagen.

Planen inneholder frokoster, lunsjer, middag og kvelds. Jeg legger også alltid opp til litt kos i helgen!

Kontakt meg på r-jun@online.no, Messenger eller 907 907 69.

– Ragnhild