Vil du være med i august?

Endelig

Da står sommerferien for døren. De fleste har gledet seg lenge, og har planene klare. Jeg skal også ha ferie, men tenkte å komme med et tilbud til deg først. Du som har tenkt  å starte på  en livsstilsendring, har lyst å spise sunt og godt, gå ned noen kilo,  rett og slett endre litt på hverdagen i forhold til kosten. Jeg vet mange sliter med litt for mye kos, litt for ofte. Jeg kan hjelpe deg med og ta tilbake lørdagsgodtet? det smaker nemlig mye bedre når du har ventet en uke… det lover jeg deg.

Flest hverdager

Flere har vært litt redde for å starte nå før sommerferien, litt redde for å ikke greier det, litt redde for at det skal ødelegge litt av gleden med å ha ferie og kose seg. Jeg mener det er det samme når en starter, da det bare gjør at en skjerper seg litt, og tar litt bedre valg om det er noe spesielt en skal. Det er uansett flest hverdager i ferien også, og de 2 ukene en er i » Syden »  vel-  da mener jeg du skal kose deg, og starte på igjen når du  kommer hjem.

August

Men er du en av de som likevel har lyst å vente til etter ferien, setter jeg nå opp det første kurset i august. Det betyr at du får kommet i gang, når du er klar. Har du en halvtime ledig nå før ferien, kan jeg gjøre kostplanen din klar til august, eller du kan komme på første time i august. Da vet du med deg selv at da er du i gang!!! Og sommerferien kan bare komme.

Dere når meg på r-jun@online.no, Facebook eller på 907 907 69

Ragnhild